Only Friends in Nederland

Waarschijnlijk wisten jullie het al maar toch nog een keer: er zijn meerdere Only Friends in Nederland. Hoe leuk is dat?

Dit keer een mooi virus en wel het Only Friends-virus dat zich verspreidt over Nederland en daarbuiten! Nadat, al weer 5 jaar geleden, er een Only Friends Utrecht kwam, ontstonden er al snel daarna ook vestigingen in de Achterhoek, Twente, Limburg en Eindhoven. Inmiddels is er ook serieuze interesse vanuit Rotterdam, Emmen en Gent (België).

De vestigingen staan op zichzelf, zijn onafhankelijke stichtingen en vanuit dezelfde missie (“sporten met kinderen en jongeren met een beperking”) wordt er georganiseerde en kwalitatief goede sport aangeboden op mooie locaties. Voor meer info klik hier.

Only Friends Limburg is bijvoorbeeld ook actief met nieuwsbrieven voor hun sporters, trainers, vrijwilligers, sponsoren en partners en daar zijn ze terecht trots op. Mooie verhalen en de ontwikkelingen rondom Only Friends Limburg staan in de nieuwsbrieven. En ook, is de ene keer een trainer aan het woord en dan weer vertelt een ouder over wat Only Friends betekent voor hun kind. Klik hier voor hun laatste nieuwsbrief.

Hoe mooi is het dat steeds meer kinderen en jongeren met een beperking in Nederland kunnen sporten dankzij Only Friends! Laten we hopen dat dit mooie virus zich verder verspreidt.