Only Friends Cycling deed mee in de Klompenronde van Honselersdijk

Only Friends heeft maar liefst 28 sportafdelingen en Cycling (wielrennen) is daar één van. Hoe leuk is dat?

[Wil je ook sporten bij Only Friends, ga naar Only Friends/lid worden]

Vorige maand reden, na een lange periode van geen wedstrijden, Arjan (Lelieveld), Ben (van Melis) en Nick (van der Hoek) mee in de Klompenronde van Honselersdijk. Deze ronde wordt georganiseerd onder auspicien van de KNWU en is een officiële wielerronde voor verschillende categorieën.

Arjan, Ben en Nick lieten zich goed zien in de wedstrijd die ging over 45 minuten en 2 ronden en kregen daarvoor een dikverdiende beloning. En…Arjan als vanouds genietend en zwaaiend naar het publiek die hen spontaan aanmoedigde.

Na een mooie dag achter de rug, werd moe maar voldaan en een goed gevoel naar huis gegaan en wordt al weer uitgekeken  naar de volgende wedstrijden in Amersfoort bij wielervereniging Eemland.