Zilveren Medaille van Amsterdam voor oprichter Dennis Gebbink

Oprichter Dennis Gebbink ontving kort geleden de Zilveren Medaille van de stad Amsterdam. Hoe gaaf is dat?

Het is alweer 20 jaar geleden dat onze oprichter Dennis begon met Only Friends (8 jongetjes en 2 voetballen op een hoekje van het veld bij AFC) en dat hij 10 jaar geleden het Friendship Sports Centre realiseerde. En hoe graag hadden we deze jubilea dit jaar met iedereen willen vieren. Maar ja…Corona.

Gelukkig zijn er nog wel wat mooie momenten. Los van het feit dat we nu weer heerlijk iedere dag sporten met Only Friends (dat zijn de momenten waar we het voor doen), werd Dennis op 9 februari bevorderd van Ridder naar Officier van Oranje Nassau en kortgeleden viel hem weer een prachtige onderscheiding ten deel.

Dennis mocht namelijk de Zilveren Medaille van de stad Amsterdam in ontvangst nemen. Locoburgemeester van Amsterdam, mevrouw Simone Kukenheim, overhandigde de medaille aan hem.