Open Dag Johan Cruyff Foundation On Tour

De Johan Cruyff Foundation houdt al, sinds jaar en dag, ieder jaar hun open dag in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dit jaar gingen zij “On Tour”. Hoe leuk is dat?

Een aantal street dancers op de foto met Bibian Mentel en Frank Rijkaard

Vanwege de Corona-maatregelen kon de Johan Cruyff Foundation Open Dag niet gehouden worden in het Olympisch stadion en besloot de organisatie om naar diverse locaties in het land te gaan, onder de aloude kreet “de Johan Cruyff Foundation komt naar u toe deze keer”.

Ook Only Friends werd op ons Friendship Sports Centre bezocht en de ambassadeurs Bibian Mentel en Frank Rijkaard waren daarbij. Bibian komt frequent bij ons langs maar voor Frank Rijkaard was het de eerste keer en hij keek zijn ogen uit. “Wat een prachtig complex en wat doen jullie het met z’n allen leuk en goed” zei de voormalig top-voetballer.

Frank Rijkaard kijkt aandachtig toe bij het voetballen

Bibian en Frank deden mee met voetballen, kick boksen en street dance en Bibian sprak de kinderen toe met hoe belangrijk sporten is.

Al met al een mooie en gezellige middag weer. De Johan Cruyff Foundation en Only Friends zijn al jarenlang partner van elkaar en hopen dat nog vele jaren vol te houden!

Kijk voor beelden van de Johan Cruyff Foundation On Tour hier