G-Basketbal toernooi en Only Friends deed mee

Bericht van een trotse trainer

Afgelopen zondag 1 maart reisden de spelers van het G-Basketbal team van Only Friends samen met ouders en trainers af naar een toernooi in Leiden.

Er deden 5 teams mee aan het toernooi waarvan de tegenstanders een gemiddelde leeftijd van 25 jaar hadden. Ons team had de gemiddelde leeftijd van ongeveer 16 jaar dus dat betekende op voorhand een mooie uitdagende kluif. De eerste wedstrijd was heel spannend, met een paar spelers van ons die zelfs hun eerste wedstrijden gingen spelen. Heel stoer begonnen ze de wedstrijd maar al snel waren onze jongens uitgeput.

Gelukkig waren wij met 11 spelers dus volgde er al snel een ijshockey wissel (5 eruit en 5 erin) helaas verloren wij deze wedstrijd. Na 3 wedstrijden te hebben verloren, zagen wij een groeiende lijn in de wedstrijden en hebben wij het toernooi afgesloten met in de laatste wedstrijd een mooie overwinning 22- 8!

Moe maar voldaan en zeker een mooie ervaring rijker, gingen wij na de prijsuitreiking allemaal weer richting huis.