40+ Zaalvoetbaltoernooi (Friends Cup) weer groot succes

Zaterdag 29 juni jongstleden was het weer zover! De 5e editie van het 40+ Zaalvoetbaltoernooi ten bate van Only Friends.  Maar ook een feest der herkenning van vele Amsterdamse voetballers die zoveel met elkaar beleefd en gedeeld hebben.

Op de velden, maar zeker ook op het befaamde Leidseplein. Deze dag komt alles samen! In het fijne Borchland wordt er gestreden om de beker, is er heel veel lol en staat het toernooi in het teken van vriendschap! En hoe mooi is het dan, dat al die toppers zich ook nog eens vol overgave in zetten voor Only Friends

Het toernooi was spannend, sportief en meeslepend. 40+ of niet, het lichaam misschien wat minder, maar de Amsterdamse winnersmentaliteit, bluf en het fanatisme gaan nooit verloren. Hartverwarmend waren dan ook de wedstrijden waar al die fanatieke voetballers het jeugdteam van Only Friends alle ruimte gaf om uit te blinken. De spelertjes genoten met volle teugen! Een belevenis voor ze. Tijdens de prijsuitreiking stond het team met de borst vooruit bij het podium om de grootste beker van allemaal in ontvangst te nemen.

Als klap op de vuurpijl mocht onze Dennis een werkelijk prachtige cheque in ontvangst nemen. Opgebracht door het inschrijfgeld, loten verkoop, een gezellige veiling, sponsors, Borchland, DJ en andere toppers die allemaal belangeloos mee hebben gedaan!

Wij willen dan ook een hele diepe buiging maken en een dikke dikke dank uitspreken voor de organisatie. Only Friends heeft nog maar één wens en dat is al zijn geweldige sporters 100 jaar te laten worden! Jullie helpen hier enorm aan mee! Wij kijken alweer uit naar de volgende editie!