Zonnige Jacques Parsondag bij Only Friends

Afgelopen woensdag werd de jaarlijkse Jacques Parsondag gehouden bij Only Friends. Dit is de jaarlijkse sport-, spel- en feestdag voor alle leden van Only Friends.

Toen onze Dennis (Gebbink) 18 jaar geleden begon werd hij enorm gesteund, in allerlei opzichten, door Jacques Parson. Jacques was de werkgever van Dennis op dat moment en is directeur/eigenaar van Kappé International, bekend van de parfum-, en cosmeticawinkels op de luchthaven Schiphol in het See Buy Fly-gebied.

Door de enorme steun van Jacques (die door Dennis nog steevast meneer Parson wordt genoemd) kon Dennis Only Friends laten groeien en bloeien en was Jacques ook de ondersteuner van de droom van onze Dennis om een prachtig sportcentrum (het Friendship Sports Centre) voor Only Friends te realiseren. In al de afgelopen 19 jaren, is Jacques zeer nauw betrokken geweest en gebleven. Naast 1e ambassadeur, is Jacques ook een groot sponsor en bestuursvoorzitter van Only Friends.

Als dank voor wat Jacques allemaal heeft betekend voor Only Friends, heeft Dennis de Jacques Parsondag in het leven geroepen wat de jaarlijkse sport-, spel- en feestdag is voor de kinderen aan het einde van het sportseizoen. Afgelopen woensdag was het inmiddels al weer de 9e editie en het motto was deze keer: “VRIENDSCHAP begrijpt je verleden, gelooft in je toekomst!”.

Al aan het begin van de middag verzamelden zich zo’n 100 vrijwilligers (waaronder oud collegae van Dennis van Kappé) en na een mooie en heldere briefing ging men aan de slag met het klaar zetten van de sporten en spellen, de geluidsinstallaties en de kramen voor shirts (ieder kind kreeg een mooi adidas-Jacques Parsondag shirt; veel dank aan adidas voor de sponsoring!). Met de spellen hebben we dit jaar fors uitgepakt in goede samenwerking met Tom Careca, die de mooiste en leukste spellen heeft en ook nog een paar superhelden plaatste.

Onze partner Ajax stelde de kampioensschaal en KNVB-beker ter beschikking om mee op de foto te gaan en dat vond gretig aftrek. Hoe cool is dat?

Het werd een super leuke middag en voor een ieder was er wat wils.

Onze Dennis op de foto met schaal en beker van Ajax

Om 16.30 uur ging iedereen richting clubhuis waar Jacques Parson samen met John Warrink (oprichter Only Friends Eindhoven), Eduard Leusink (oprichter Only Friends Twente) en Wendy Kattouw (trouwe fan en ABN AMRO-er) de kampioenen van Only Friends huldigden. Nadat alle kampioenen zich op het podium hadden geschaard, werd door iedereen het “Bloed, Zweet en Tranen” uit volle borst mee gezongen. Wat een gezelligheid, wat een feest, wat een blije gezichten! En…iedereen bij Only Friends is een ware kampioen dus uiteindelijk kreeg iedereen een medaille omgehangen.

En de dag was nog niet voorbij! Na de huldiging van de kampioenen trad OG3NE op. Wat een leuke, lieve en stoere meiden en wat kunnen ze zingen! Ze maakten er een heus feestje van! Het dak ging er letterlijk (bijna) maar zeker figuurlijk van af bij hun optreden.

Daarna kreeg iedereen na hun optreden de kans om met OG3NE op de foto te gaan. Iedereen ging uiteindelijk moe maar zeer voldaan naar huis na weer een fantastische Jacques Parsondag.

Dank aan iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt en zich heeft ingezet en natuurlijk aan Jacques Parson zelf die, niet alleen, deze dag maar sowieso Only Friends mogelijk maakt. Op naar editie 10!!