Only Friends aanwezig op groots G-toernooi bij Koninklijke HFC

Met maar liefst 5 teams trad Only Friends afgelopen zaterdag aan op, wat men zegt, het grootste G-toernooi van Nederland dat georganiseerd wordt door de oudste voetbalclub van Nederland, Koninklijke HFC.

4×4-team kampioen in hun poule

Het gehele complex van de dit jaar 140 jarige Koninklijke HFC stond ter beschikking aan de kanjers van het G-voetbal. Hoe gaaf is dat? Only Friends speelde met 5 teams mee op dit mooie en strak georganiseerde toernooi. Wat een plezier en wat een sportiviteit en inzet. Daar kunnen heel veel zogeheten valide teams nog een voorbeeld aan nemen.

JG1 kampioen van het gehele toernooi

Onze teams stonden uitstekend hun mannetje (en vrouwtje) op dit sterk bezette toernooi. Onze 4X4-team werd kampioen in hun poule en de JG1 was de beste van het toernooi. Hoe cool is dat? Gejuich en lachende gezichten toen de diverse teams naar het podium mochten en natuurlijk het dak eraf voor het 4×4-team en de JG1.

Vriendschap

Gezamenlijk met elkaar, de coaches en natuurlijk onze Dennis (Gebbink) op de foto. Complimenten alom van tegenstanders, ouders, kijkers en organisatie commissie voor het goed verzorgde voetbal en vooral ook de vriendschap in en tussen de teams van Only Friends. En natuurlijk het respect dat wij tonen voor tegenstanders en scheidsrechters. Ook onze Dennis viel een terecht compliment ten deel van de speaker van Koninklijke HFC die hem de grote man van het G-voetbal in Nederland noemde. Bescheiden als Dennis is, nam hij op afstand de complimenten en de staande ovatie met een diepe buiging aan.

Langs deze weg willen we Koninklijke HFC bedanken voor een perfecte organisatie en een geweldige G-voetbal dag. Graag tot volgend jaar!