Only Friends speelt openingswedstrijd in België

Afgelopen zaterdag 25 mei mocht het G2 voetbalteam van Only Friends de openingswedstrijd spelen op een groot internationaal toernooi in België. Hoe gaaf is dat?
Het toernooi heet het Kevin de Bruyne Toernooi, werd gespeeld in Drongen (België) en het was voor O-15 (voorheen C-junioren) van clubs als Bayern München, Manchetser City, Chelsea, Feyenoord en Genk.
Ons team speelde onder grote belangstelling en enthousiaste aanmoedigingen, de openingswedstrijd tegen Cercle Brugge. Ze wonnen de wedstrijd ook nog met 1-2.
Aan het begin van de wedstrijd stonden onze kanjers netjes in een rij en plots kwam top voetballer Kevin de Bruyne (geboren in Drongen en speler van Manchester City) zelf het veld op om alle spelers een hand te geven. Wat een beleving, hoe cool! Onze kanjers vonden het prachtig en zullen dat niet snel vergeten. Eén van onze spelers riep: “ik ga mijn hand niet meer wassen”. Schitterend toch!

Kevin de Bruyne

Moe maar voldaan reisden onze toppers in een heuse spelersbus uiteindelijk weer terug naar Amsterdam met fantastische ervaring achter de rug!

Kevin schudt de hand van onze Wesley