StadMedia ondersteunt Only Friends

StadMedia is een mediabedrijf dat in 2013 is opgericht door Bart de Boer. Hierbij ligt de focus op de verkoop van OFF TV LED boarding. Inmiddels werkt StadMedia samen met Eredivisieclubs als ADO Den Haag, AZ, FC Utrecht, Fortuna Sittard en VVV-Venlo.

Only Friends kwam in contact met Bart de Boer van StadMedia. Bart was direct onder de indruk van onze mooie sportclub die zich inzet om de kwaliteit van leven van kinderen met een beperking aanmerkelijk te verhogen. We informeerden hem over Only Friends Utrecht en Only Friends Limburg, de twee zusjes van Only Friends. StadMedia wil onze sportclub graag steunen, zodat we de dromen van onze sporters waar kunnen blijven maken.

Bart heeft hierom aangeboden om gratis reclame te regelen op de OFF TV LED boarding bij FC Utrecht, Fortuna Sittard en VVV-Venlo. Hoe gaaf is dat!

Only Friends op de boarding bij Fortuna Sittard

Afgelopen weekend was bij de betreffende wedstrijden (alle drie de clubs speelden thuis) de reclame voor Only Friends te zien.

Langs deze weg willen we Bart en zijn StadMedia enorm bedanken.