Friendship Sports Centre, huis van Only Friends, genomineerd. Graag stemmen!

Het Friendship Sports Centre, het huis van Only Friends, is genomineerd voor de regio Amsterdam-Noord als één van de 5 goede doelen van ING helpt Nederland vooruit.

Logo Friendship Sports CentreDe prijs die zij (maar dus ook goed voor ons) hiermee kunnen ontvangen kan oplopen tot € 5.000,- maar dan hebben zij van de 5 goede doelen wel de meeste stemmen nodig!

Wil jij ons helpen, door op het Friendship Sporst Centre te stemmen? Dat kan via deze link: https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/friendship-sports-centre    Per email-adres kan je je één keer aanmelden. (Let op! Als je je aanmeldt om te stemmen, ontvang je in je email een link waarmee je je stem definitief maakt. Zorg er dus voor dat je deze wel aanklikt!)

Er zal via Social Media ook een aantal berichten worden gedeeld. Helpen jullie ons mee dit te delen online en met familie en vrienden? Tip: stuur deze link via Whatsapp naar familie en vrienden:  https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/friendship-sports-centre

Alvast bedankt voor jullie hulp!