Sinterklaas en zwarte Pieten bezochten ook dit jaar Only Friends

Ook dit jaar is Sint met zijn Pieterbazen bij Only Friends langs gekomen. Wat een feest! Zowel bij de kinderen op woensdag en bij de “oudjes” op vrijdag.

Net zoals vele voorgaande jaren wist Sint de weg naar Only Friends moeilijk te vinden, werd geholpen door de limousine service van Driving4U en kwam binnen in het clubhuis met een grote (17) groep zwarte Pieten.

Met veel gejuich werd Sint in het bomvolle, gezellige en nieuwe clubhuis van het Friendship Sports Centre welkom geheten door Els (Bijl) en de burgemeester van Only Friends, June(Heijst).Sint werd direct overladen met prachtige tekeningen, gedichten, verlanglijstjes en … zong wederom onze Younes voor hem. Hoe leuk is dat! En voor Danny (van der Poll) die jarig was, werd door iedereen het Lang Zal Hij Leve gezongen en nam Danny direct voor de rest van het feest de stoel van Sint in beslag. Sint zette de redactie van Team Talk (het clubblad van Only Friends) in het zonnetje vanwege de 50e (!) editie die vervolgens door één van de zwarte Pieten werd overhandigd aan Dennis, Myron (beiden Gebbink) en Etienne Spee.

Ondanks het feit dat Sinterklaas weer een jaartje ouder is geworden, is Sint nog erg fit en energiek. De beentjes gingen dus bij hem maar ook bij zijn Pieten in de lucht en werd er gedanst met en door iedereen. Ook een heuse polonaise werd ingezet en Sint had wederom totaal geen zin om weg te gaan. Het “dag Sinterklaasje” moest zelfs tweemaal ingezet worden. Hoe grappig is dat! Maar ja…er zijn in Nederland natuurlijk nog meer kinderen.

Twee dagen daarna was Sint met een zwarte Piet alweer op het Friendship Sports Centre en bezocht Older Friends. De ouderen (maar jonkies vergeleken bij Sint) vonden het prachtig, de lachsalvo’s waren niet van de lucht en Sint bekeek tal van sportactiviteiten waar de “oudjes” mee bezig waren. Daarna ging hij met “de oudjes” aan de koffie met heerlijke versnaperingen. Wat was het allemaal weer goed geregeld voor Sint, zijn Piet en de Older Friends. Na nog een aantal moppen en gekkigheden verliet hij al dansend Only Friends met de mededeling dat hij volgend jaar zeker weer terug komt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze slideshow vereist JavaScript.