Jack van Gelder ambassadeur van Only Friends

Jack van Gelder wie kent hem niet? Al jaren op tv en radio en nu ambassadeur van Only Friends!

Jack van Gelder is in hart en nieren een Amsterdammer en zat in zijn jonge jaren op het Spinoza Lyceum. Hij groeide op met en bij de voetbalclub AFC alwaar hij ook onze Dennis (Gebbink) leerde kennen want laatst genoemde speelde bij AFC jaren in het eerste elftal. Jack was toen al onder de indruk van de energie, passie en liefde die Dennis stak in Only Friends en is hem nooit uit het oog verloren.

Onlangs verzorgde Jack op zeer kundige wijze de presentatie op het Charity Golfevent op The International en raakte diep onder de indruk van de voordracht die onze Dennis daar gaf. De mannen raakten aan de praat en het ambassadeursschap was zo geregeld. Hoe leuk is dat?

Afgelopen woensdag werd het bekrachtigd met een heerlijk bak koffie en een ferme handdruk. Jack gaat zich waar hij kan (en is hij is zeer veelzijdig) inzetten voor Only Friends.

Jack, welkom bij de Only Friends-familie en we hopen dat ook jij daar veel plezier aan zal beleven!