Jeugdteams Only Friends stelen de show tijdens Friends Cup

Zaterdag 16 juni speelden onze jeugd voetbal teams de 1e editie van de Friends Cup op de Toekomst georganiseerd door Ajax en haar Foundation. Hoe gaaf is dat!?

Only Friends speelde het toernooi met twee teams samengesteld uit de drie competitie teams. En wat een geweldig toernooi speelden onze toppers! Het ene team won in de poule van o.a. NAC Breda en FC Groningen en het andere team bond de Graafschap en ADO Den Haag aan de zegekar. Daarna kwamen onze teams elkaar tegen in de halve finale. Wat een spanning, wat een mooi voetbal, wat een sportieve strijd. 4-3 einduitslag en dat betekende dat er in ieder geval één Only Friends team in de finale zou uitkomen.

In de finale speelde ons team super goed tegen een fysiek sterke tegenstander waar in de poule nog van verloren was. Onze kanjers streden, stonden met 3-1 voor maar uiteindelijk was de eindstand 3-3 en werd verloren na het nemen van penalty’s (dat is en blijft een loterij).

Het publiek stond op de banken, vele complimenten vielen de spelers en hun coaches ten deel en Only Friends liet dus een geweldige indruk achter bij iedereen. Toppers we zijn trots op jullie!

Langs deze weg bedanken wij Ajax en haar Foundation voor dit geweldige toernooi. Op naar volgend jaar!