Een nieuwe Special Friend voor Only Friends, Synechron

Een nieuwe warme vriend! Synechron!

Opnieuw kunnen we een prachtige partner van Only Friends aankondigen! Synechron. Deze relatie is tot stand gekomen door onze voetballer Dylan. De man van zijn moeder, Tim Linger, kent onze club natuurlijk goed en toen zijn bedrijf zich aan het oriënteren was om een goed doel te ondersteunen, ‘kopte’ Tim deze voorzet met veel plezier in!

We gaan onze relatie rustig op- en uitbouwen. De eerste stappen zullen zijn dat teams van Synechron onze mooie club zullen bezoeken om zo Only Friends bij alle werknemers te laten landen. Voor deze bezoeken zullen wij een sponsorbedrag ontvangen.

Synechron is één van de snelst groeiende leveranciers van digitale, zakelijke advies- en technologiediensten. Sinds de start in 2001 heeft Synechron een sterk groeitraject achter de rug. Met meer dan 8000 professionals in 18 landen over de hele wereld, is zij aanwezig in de Verenigde Staten, Canada, het VK, Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Luxemburg, Servië, Hongarije, Duitsland, Italië, Verenigde Arabische Emiraten, Singapore, Hong Kong, Filippijnen, Japan, Australië en met ontwikkelingscentra in India.