Spinning marathon voor Only Friends groot spektakel

Afgelopen zondag 18 maart was het Friendship Sports Centre, de thuisbasis van Only Friends, het podium voor wederom een grootse spinning marathon.

Al weer een aantal jaren organiseert fitnessclub The Crunch (leading lady Nicole Bommer) met de hulp van velen een fantastische spinning marathon waarbij de opbrengst naar Only Friends gaat. Hoe gaaf is dat?!

Dit jaar was de sporthal zo donker (black box) als mogelijk gemaakt om het effect van opzwepende verlichting, muziek, zang, acrobaten en dansers optimaal te krijgen. En dat lukte! In totaal 5 uren (!) werkten de spinners zich in het zweet. Niet voor niets heette het event voorheen Sweat4Only Friends (tegenwoordig Cycling Circus Sweat) en stond men enthousiast en energiek te stampen op de pendalen. Respect en chapeau!

Aan het einde van de middag werd in het, inmiddels verbouwde, clubhuis nog gezellig nagepraat, een heuse loterij gehouden en de cheque overhandigd aan onze Dennis. Maar liefst ruim €12.000,00 is dankzij de spinning marathon opgebracht! Heel veel dank derhalve aan deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en natuurlijk aan Nicole! Noteer alvast maar in de agenda: Sweat4OnlyFriends 17 maart 2019!