Kerstdiner bij Only Friends met ABN AMRO

Het kerstdiner voor de kinderen van Only Friends is al sinds jaren een mooie traditie.

ABN AMRO medewerkers helpen kok Peter in de keuken

Only Friends bestaat al weer bijna 18 jaar en kent inmiddels maar liefst 25 sporten. Naast het sporten vindt oprichter Dennis (Gebbink) de sociale kant van de club ook enorm belangrijk en vandaar dat er geregeld feestjes worden georganiseerd voor de kinderen en jongeren. Zo kennen we The Voice of Only Friends, Bingo- en Disco-avonden en natuurlijk Sinterklaas. En…ter afsluiting van het jaar, het mooie kerstdiner!

Dennis leest het kerstverhaal voor

In eerdere berichten hebben we al eens gezegd dat ABN AMRO een speciale en hechte band heeft met Only Friends. Dat uit zich o.a. in de organisatie en sponsoring van het jaarlijkse kerstdiner. Vrijwilligers van ABN AMRO kwamen afgelopen vrijdag in de middag al binnen, kregen een briefing van super-ABN AMRO-friend Wendy Kattouw en na een indrukwekkende presentatie van Myron (Gebbink), werden ze verdeeld in groepjes. De ene groep ging de keuken in en maakte onder leiding van meesterkok Peter (Bak) een heerlijk drie-gangendiner en een andere groep versierde het clubhuis en de tafels. Ondertussen bouwde de DJ zijn muziek-stand op.

Toen de kinderen dan ook aan het begin van de avond binnen kwamen, zag alles er fantastisch uit. En hoe leuk is dat? Dit jaar waren ook de Older Friends erbij; dus jong en oud vierden het kerstdiner gezamenlijk. Met elkaar werd van een heerlijk kerstdiner genoten onder de muziekgalmen van Jingle Bells. Een mooi moment van de avond is ook het door Dennis voorgelezen kerstverhaal. Iedereen werd er stil van en her en der werd een traantje weg gepinkt.

Langs deze weg willen we alle lieve vrijwilligers van ABN AMRO bedanken voor deze mooie avond maar ook alle andere lieve ABN AMRO-ers die zich dit jaar hebben ingezet voor Only Friends. Jullie zijn geweldig en we wensen jullie en jullie dierbaren hele fijne feestdagen en een in alle opzichten voorspoedig 2018!