Taxi bestellen? Steun Only Friends

Taxi initiatief met het hart op de juiste plek 020 – 26 00 700.

Marcel Looyer heeft besloten om een nieuw taxi initiatief te realiseren. Taxi chauffeurs verenigd voor het goede doel, t.w. dè Amsterdamse Sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking Sportclub Only Friends. Hoe gaaf is dat?

Maar liefst 100 zelfstandige taxichauffeurs hebben het initiatief van Marcel Looyer omarmd en doen mee. Deze taxi’s zijn te bestellen via het nummer 020-2600 700, bij gebruik kunt u ervan overtuigd zijn dat er altijd een deel uw kosten voor de rit, maar liefst 20 % bij een losse taxirit, wordt gedoneerd aan Only Friends.

“Dit is een initiatief waar alle taxichauffeurs in Amsterdam en Groot Amsterdam aan mee zouden moeten willen doen. Geweldig dat wij bij de uitoefening van ons beroep, deze kinderen en jongeren kunnen helpen. We doen het met liefde” ; aldus een aantal deelnemende chauffeurs.

Dennis Gebbink en Marcel Looyer tekenen contract

Het idee van Looyer is ontstaan toen hij kennismaakte met Dennis Gebbink directeur, oprichter van Sportclub Only Friends. Na zijn bezoek op het Friendship Sports Centre, het thuis van Only Friends, was hij zo onder de indruk dat hij ook wilde bijdragen aan het voortbestaan van de club.

Zo is het idee van Taxi 020 – 26 00 700 ontstaan. “Binnen no time was de groep al 100 taxi chauffeurs groot, iedereen, die ik vroeg, was bereid om deel te nemen. Bijzonder en hartverwarmend”, aldus Looyer. “

“Ieder initiatief is bijzonder, maar het blijft mij verrassen dat mensen willen helpen en dat een idee zo groot kan worden. Mijn dank aan de chauffeurs is groot, niet alleen voor hun bijdrage, maar ook omdat zij nu onze ambassadeurs op de weg zijn”, aldus Dennis Gebbink.

Vaste tarieven Amsterdam Schiphol;

Amsterdam Noord – Schiphol € 45,00

Amsterdam Centrum – Schiphol € 40,00

Amsterdam Oost –Schiphol € 40,00

Amsterdam Zuid-Oost-Schiphol, € 45,00

Amsterdam West- Schiphol € 35,00

Alle kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een chronische ziekte zijn van harte welkom om bij Only Friends te komen sporten. Voor deze kinderen en jongeren biedt Sportclub Only Friends verschillende sporten. Hierbij gaan we altijd uit van de behoeften en de belevingswereld van deze groep jonge sporters.

Only Friends wil, op een toonaangevende manier, kinderen en jongeren met een beperking uit Amsterdam en omstreken de mogelijkheid bieden om georganiseerd te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving”

De bedoeling is dat de kwaliteit van leven van kinderen met een beperking aanmerkelijk wordt verhoogd. Het unieke en hypermoderne Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord is de thuisbasis van Only Friends en is bij uitstek geschikt om onze sporters op een veilige manier te laten sporten in een vertrouwde omgeving.

Voor meer informatie; www.onlyfriends.nl of info@onlyfriends.nl