Vrijwilligersfeest Only Friends als dank voor hartverwarmende inzet 2017

Only Friends heeft wederom een alle opzichten geweldig jaar beleefd en als dank aan al haar vrijwilligers en stagiaires werd er weer een mooi feest gegeven in café de Bult in Amsterdam Noord.

Met Andre Hazes gaat het dak er af

Vrijwilligers en stagiaires krijgen gedurende het jaar geen vergoedingen in welke vorm dan ook behalve dan een drankje aan de bar in het clubhuis maar vooral de lach op het gezicht en de knuffels van de kinderen met een beperking zelf. Daar doen onze kanjers van vrijwilligers en stagiaires het dan ook voor.

Eén keer per jaar worden de vrijwilligers en stagiaires bedankt voor hun tomeloze inzet met een feest. Dit jaar werd weer gekozen voor Café de Bult (min of meer het vroegere clubhuis van Only Friends). Een overheerlijk stampotten-buffet (gemaakt door onze meester-kok Peter Bak zelf), lekkere drankjes en een mooi programma zorgden voor een prachtige avond.

Drie toppers bij elkaar

Han Holland (zo langzamerhand onze vaste DJ en huiszanger) en de meer dan (te) gekke Ronnie Ruysdael zorgden voor de muzikale omlijsting en het steevast lopen van de polonaise. Even na tien uur ging het dak er helemaal van af toen Andre Hazes (wederom mogelijk gemaakt door Jacques Parson, ambassadeur/sponsor van het eerste uur en bestuursvoorzitter van Only Friends) nog kwam optreden. Daarna bleef het nog lang leuk onrustig 😉 in Café de Bult.