Vastgoed Benefiet Golftoernooi wederom succesvol

Ivy Group en Landmark Vastgoed Management golfden al eerder mee op het Only Friends Golftoernooi maar besloten om een eigen toernooi te organiseren met Only Friends als goede doel. Hoe gaaf is dat?

Veel plezier en gedol tegen herfstachtig decor

Na mee gedaan te hebben op twee Only Friends Golftoernooien, opperden Mark van Ginkel en Esli Burggraaf (Ivy Group) en Mark Tesselaar (Landmark Vastgoed Management) om een vastgoed toernooi te organiseren met hun relaties en de opbrengst te schenken aan Only Friends.

“Wauw” zeiden wij van Only Friends, “dat is gaaf!” En zo gebeurde het dat afgelopen vrijdag (20 oktober) op een herfstachtige dag alweer de 3e editie van het Vastgoed Benefiet Golftoernooi werd gehouden. Met zo’n 15 flights in de baan van Golfbaan Naarderbos (dit jaar voor het eerst onze gastheer), 4 cateringpunten en heerlijke eten en drinken na afloop was de gezelligheid en vriendschap weer top.

Nadat de loterijprijzen waren getrokken en de winnaars van de 3e editie Vastgoed Golf in het zonnetje waren gezet, kreeg onze Dennis de cheque met de opbrengst door de beide Marken, Esli en onze eigen Mark (Bak) uitgereikt. €25.000 maar liefst stond op de cheque en dit kwam mede door een extra donatie van Ivy Group en Landmark Vastgoed Management zelf.

Mark, Esli, Mark, Dennis en Mark

Chapeau, wat een mooie 3e editie (op naar volgend jaar) en heel veel dank aan Ivy Group en Landmark Vastgoed Management (en natuurlijk hun relaties).