Only Friends nu ook in de Achterhoek

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver; na Only Friends Amsterdam en Utrecht ging nu ook Only Friends Achterhoek van start. Hoe gaaf is dat?

Zoals in eerdere berichten al geschreven, is het goede werk en de vele sportactiviteiten van Only Friends op de radar gekomen bij vele mensen in het land. Zo ook in de Achterhoek om precies te zijn in Doetinchem. Ton Seegers was ooit op bezoek bij Only Friends in Amsterdam op een sportdag en werd, mede door Ivo Niehe’s TV-programma, aangestoken door het “Only Friends-virus”. Hij ging met veel enthousiasme en energie aan de slag en kreeg veel medewerking op zijn pad om Only Friends Achterhoek op te richten. Aangezien de samenwerking en communicatie zeer prettig verliep, is er besloten om de sportactivteiten voor kinderen en jongeren met een beperking te organiseren onder de naam Only Friends Achterhoek. Ook zijn er afspraken gemaakt over visie, missie, huisstijl en marketing-communicatie.

Zoals gezegd; afgelopen zaterdag was de start en werd er met veel enthousiasme gesport met kinderen en jongeren met een beperking. Heel mooi en hartverwarmend om te zien hoe het “Only Friends -vrius” zich verspreid over Nederland. Welke gemeente zal volgen?