Older Friends sluit seizoen 3 af

Inmiddels is het al weer 3 jaren geleden dat we zijn gestart met Older Friends. Een twee-wekelijks sportprogramma voor senioren.

Op woensdag- en vrijdagochtend komen zij bijeen. Onder leiding van enthousiaste trainers van Only Friends wordt er gesport. Dit gebeurt op een plezierige, veilige en op de ouderen toegespitste manier.

Het gaat niet alleen om het sporten maar ook om het gezellig samenzijn en na afloop de kop koffie en de (sterke) verhalen. Afgelopen vrijdag (30/6) was de afsluiting van seizoen 3. En de afsluiting was top!

Het Ultimate Archery Game (een actief handboogspel) werd gespeeld met de ouderen tezamen met de vrijwilligers en stagiaires. Er werd op een leuke, fanatieke manier met en tegen elkaar gestreden. De lachsalvo’s waren niet van de lucht. De ouderen zijn altijd overal voor in en worden door de stagiaires enthousiast maar ook zeker behulpzaam begeleid.

Na afloop werd een heerlijk lunch met elkaar genuttigd waarbij de stagiaires met mooie speeches en warme woorden afscheid namen van de ouderen. Een fantastisch seizoen werd zo op een mooie manier met elkaar afgesloten. Only Friends waardig!

Older Friends gaat voor de liefhebbers nog door tot 14 juli en na de zomervakantie wordt weer gestart op vrijdag 1 september. Wij wensen alle Older Friends, vrijwilligers en stagiaires een fijne zomer toe!