Only Friends nu ook op toernooi in Spanje

Tijdens het Pinksterweekend waren er al 2 teams van Ajax/Only Friends (want zo heten we vanaf het nieuwe seizoen) op een toernooi in Wenen. Afgelopen weekend was een ander teams van ons in Tarragona, Spanje. Hoe gaaf is dat!

Jongens op Schiphol onderweg naar Spanje

Voor veel jongens was het de eerste keer dat ze gingen vliegen dus een hele belevenis. Na een ietwat vertraagde reis kwamen ze veilig aan in Spanje en hebben daar een heerlijk toernooi gespeeld. Dit tegen overwegend grotere en oudere tegenstanders van clubs als Valencia en Villareal. Maar onze jongens hebben geknokt als ware helden en … kwamen met de mooiste prijs naar huis. De FairPlay-cup.

De organisatie was euforisch over ons team en hun geweldige begeleiders. Zo ook Ronald Clijnk; hieronder staat zijn mail die we mochten ontvangen:

“Mijn naam is Ronald Clijnk en woon sinds 1999 in Spanje. Ik heb afgelopen zaterdag het genoegen gehad om Ajax/Only friends te begeleiden tijdens het internationale voetbal toernooi bij Gimnastic de Tarragona.
Ik heb enorm genoten van de inzet van de jongens en begeleiding. Ze hebben enorm indruk gemaakt op de organisatie en andere teams. Hoewel de andere teams van een ander kaliber waren met een mindere gehandicapten graad was het een voorbeeld voor iedereen om te zien hoe de jongens hebben gestreden voor een goed resultaat.
Ze zijn een inspiratie voor allen en ben enorm trots om deel te hebben uitgemaakt tijdens dit toernooi.
Ook is er met de pers en Nastic TV gesproken waarbij ik met de vertaling heb geholpen, ook hier heeft Ajax/only Friends enorm veel indruk gemaakt met de gedachten gang , historie en filosofie van de organisatie.
Ik wens Ajax/only Friend heel veel succes met hun activiteiten en mocht er in de toekomst hulp nodig zijn voor activiteiten in Spanje dan kunnen jullie mij altijd contact met mij op nemen.

Vriendelijke groeten,

Ronald Clijnk”

We zijn dus erg trots op onze jongens en is een dergelijk toernooi zeker voor herhaling vatbaar.

Rachel (van Collenburg), één van onze begeleidsters, maakte een geweldig filmpje. https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=1imacxKDpPM