Only Friends meets Only Friends

Sinds september vorig jaar is Only Friends Utrecht van start gegaan. Ook daar gaat het goed en was het weer eens tijd voor een bezoek. Only Friends meets Only Friends.

Vorige week zaterdag pakten we in alle vroegte de auto om vanuit Amsterdam naar Utrecht te gaan om een bezoek te brengen aan onze vrienden van Only Friends Utrecht. Een hartelijk en warm welkom viel ons ten deel en het was geweldig om te zien en te beleven hoe Only Friends Utrecht inmiddels gegroeid is. Ook staat er een goede organisatie. Zowel op de zaterdag als er gesport wordt in de mooie accommodatie van Revalidatiecentrum de Hoogstraat alsook door de weeks met tal van vrijwilligers op het gebied van evenementen, social media, financiën etc.

Een goede basis om verder te groeien en kinderen met een beperking in en rond Utrecht de gelegenheid te geven om te kunnen sporten. Hoe mooi is dat! Deze zaterdag was de sporthal in drie stukken verdeeld en werd er naar hartelust gevoetbald, ge-apenkooid en een estafette loop gehouden. Ook onze Dennis deed volop mee en genoot zichtbaar van wat men in Utrecht voor elkaar aan het boksen is.

Tot slot nodigde Dennis Only Friends Utrecht uit om op woensdag 21 juni in Amsterdam aanwezig te zijn en mee te spelen en sporten op de jaarlijkse Jacques Parsondag. Een groot gejuich ging op en dus …Only Friends will meet Only Friends again in juni! We kijken er met z’n allen naar uit.