ABN AMRO en Ajax sluiten nieuwe sponsordeal

Gisteren (Paasmaandag) sloten ABN AMRO en Ajax (beide partners van Only Friends) een nieuwe partnerdeal tijdens het Future Cup Toernooi op de Toekomst dat Ajax O-17 overigens als winnaar af sloot.

Menno Geelen (Ajax) en Ernst Boekhorst (ABN AMRO) tekenen nieuwe partnercontract

ABN AMRO is al jaren lang trouw partner van Ajax (zoals ze dat ook voor ons zijn) en ondersteunen met name de jeugd, dames en G-voetbal (Ajax/Only Friends). Weloverwogen heeft ABN AMRO het contract opengebroken en verlengd tot en met 2020. Dat betekent dat ook op de shirts van Ajax/Only Friends vanaf seizoen 2017-2018 (start in september) het mooie logo van ABN AMRO zal prijken. Hoe gaaf is dat?!

Onze Dennis met vertegenwoordigers van ABN AMRO, Adidas en Ajax

In bijzijn van o.a. onze oprichter Dennis, werd het contract getekend door Menno Geelen (Ajax) en Ernst Boekhorst (ABN AMRO) en werd er geproost op een mooie samenwerking tussen ABN AMRO, Ajax, Only Friends en natuurlijk Adidas!

Laatst genoemde wereldmerk, Adidas, zal nl de positie van Le Coq als kleding leverancier voor Only Friends over nemen. Waanzinnig en hartverwarmend! De voorbereidingen zijn in volle gang.

Hoe geweldig is het dat Only Friends (als jong en groeiend merk) zich mag voegen tussen wereldtoppers als ABN AMRO, Adidas en Ajax. Kippenvel!