Johan Cruyff Foundation intensiveert partnership met Only Friends

In vele vorige websiteberichten hebben we al verteld dat wijlen Johan Cruijff en ook zijn gelijknamige Johan Cruyff Foundation, al vele jaren ware fans en ondersteuners zijn van Only Friends.

Feitelijk steunt de Johan Cruyff Foundation al vanaf het begin van het ontstaan van Only Friends, inmiddels al weer ruim 17 jaar geleden, onze club en kwam Johan Cruijff in hoogst eigen persoon een aantal keren per jaar op ons mooie sportcentrum.

In de huidige periode van het jaar herdenken we het overlijden van Johan Cruijff (24 maart) inmiddels al weer een jaar geleden en ook zijn geboortedag (25 april) binnenkort waarop ons aller Johan 70 jaar zou zijn geworden.

Hoe mooi en fantastisch is het dan dat juist in deze periode de Johan Cruyff Foundation heeft besloten om het partnership te intensiveren. Vanmiddag stonden tot grote verrassing van iedereen opeens Niels Meijer en Miranda van Holstein van de Johan Cruyff Foundation op het voetbalveld en ontving onze Dennis uit hun handen een certificaat met “de 14 regels van Johan Cruijff” om symbolisch een hecht en substantieel partnership voor de komende 3 jaren (in ieder geval) te onderstrepen. Hartverwarmend en met enthousiasme begroet door de vele kinderen die op dat moment aan het sporten waren.

Langs deze weg willen we nogmaals onze vrienden van de Johan Cruyff Foundation enorm bedanken! For ever friends!

En…zolang er sterren aan de hemel staan zal Only Friends aan Johan Cruijff denken.