Only Friends Rolstoelbasketbal Bekerkampioen van Nederland

Only Friends bestaat inmiddels al weer ruim 17 jaar en is ooit begonnen met voetbal maar snel kwam door ook rolstoelbasketbal bij. Enige jaren terug is die afdeling uitgebreid met een eredivisie-basketbalteam.

Ons eredivisie-team doet het ieder jaar goed zowel in de competitie alsook internationaal en in het bekertoernooi van Nederland. Voor dat laatste stond het team afgelopen zaterdag in de finale tegen SC Antilope in de fraaie sporthal van Katwijk.

Het Only Friends-team was vanaf het begin duidelijk de bovenliggende partij en uiteindelijk werd dan ook de wedstrijd in het voordeel van Only Friends beslecht.

Het kampioenschap in het bekertoernooi van Nederland was daarmee een prooi voor Only Friends! Hoe cool is dat?!
Van harte spelers, coaches, staf en natuurlijk de vele mee gereisde supporters met dit fantastische resultaat! Chapeau! De enorme beker gaat een mooi plekje krijgen in de prijzenkast van Only Friends.

Het Only Friends Team trots na afloop met medailles en beker