Europacup Rolstoelbasketbal Fantastisch Event

Dit jaar was Only Friends de gastheer voor het Europacup Rolstoelbasketbal Toernooi. Hoe gaaf is dat?

Onze kanjers van Only Friends

Nadat een officieel bid was uitgebracht bij de IWBF (International Wheelchair Basketball Federation) om het toernooi te mogen organiseren en Only Friends het ook gegund kreeg, gingen vele maanden van voorbereiding vooraf. Al deze werkzaamheden zijn zeker niet voor niets geweest want op 10 en 11 maart waren de deelnemers en officials van IWBF laaiend enthousiast over het toernooi.

De deelnemers kwamen uit Duitsland, Griekenland, Polen en Turkije (en onze eigen kanjers natuurlijk) en uiteindelijk wonnen de Rhein River Rhino’s uit Duitsland het toernooi. Het publiek keek met grote ogen en enthousiasme naar de wedstrijden want we hebben het over echte topsport. Snelheid, kracht, souplesse en sportiviteit. Daar kunnen de heren prof-voetballers nog heel wat van leren!

Topkok Peter Bak trots op het diner-buffet

Gezamenlijk werd er ook genoten van heerlijke lunches en diners samengesteld en bereid door onze eigen top kok en zijn team.

Een mooi compliment kwam van de officials van de IWBF: “Als Only Friends het ooit nog wil organiseren dan zeggen we nu al JA!”

Langs deze weg willen we alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun inzet en ondersteuning. Zonder jullie was het nooit zo’n succes geworden!