Missie Noordkaap voor Only Friends

Dappere helden gaan naar de Noordkaap en hebben Only Friends omarmd als goed doel. Wauw wat cool (letterlijk en figuurlijk)!

Noord KaapMet de auto’s volgepakt met tassen en andere benodigde spullen en apparatuur, zijn vanochtend 6 bikkels (Joey, Justin, Lisa, Milou, Oscar en Rick) op stap gegaan naar de Noordkaap met uiteindelijke doel aldaar een nacht door te brengen. Deze enerverende reis hebben zij gekoppeld aan een goed doel en dat zijn wij; Only Friends.

Vanochtend vroeg, toen het nog donker was, zwaaide onze eigen Myron (Gebbink) de toppers uit. “Met Milou heb ik in de klas gezeten op het CIOS en zij heeft ons voorgedragen als goede doel, top hè?” vertelde een enthousiaste Myron bij vertrek.

Wil je de groep volgen en evt ook sponsoren kijk dan op hun facebook pagina The Long Road

Wij wensen Joey, Justin, Lia, Milou, Oscar en Rick een behouden reis en veel plezier. En…op voorhand alvast heel veel dank voor het geld dat jullie bij elkaar brengen!