Sinterklaas en zwarte Pieten ook dit jaar weer bij Only Friends

Ook dit jaar is Sint met zijn Pieterbazen, zelfs 2x, bij Only Friends langs gekomen. Wat een feest!

Sint 2016Net zoals voorgaande jaren wist Sint de weg naar Only Friends moeilijk te vinden (de beste man wordt natuurlijk ook een jaartje ouder) en was op een gegeven moment zelfs al zijn Pieten kwijt. Gelukkig schonk de politie van Amsterdam Noord uitkomst en werd Sinterklaas keurig op tijd met een politiebusje met loeiende sirenes over het hoofd veld van ons afgezet bij het clubhuis alwaar inmiddels ook zijn zwarte Pieten waren aangekomen.

Met veel gejuich werd Sint in het bomvolle en gezellige clubhuis welkom geheten. Sint werd direct overladen met prachtige tekeningen, gedichten en verlanglijstjes en … een wortel voor Americo. Hoe leuk is dat! Sint sprak met een aantal kindjes en natuurlijk met onze Dennis die Sint kon vertellen dat het heel goed gaat met Only Friends.

Ondanks het feit dat Sinterklaas weer een jaartje ouder is geworden, is Sint nog erg fit en energiek. De beentjes gingen dus bij hem maar ook bij zijn Pieten in de lucht en werd er gedanst met en door iedereen. Ook een heuse polonaise werd ingezet en Sint had totaal geen zin om weg te gaan. Maar ja…er zijn in Nederland natuurlijk nog meer kinderen.

Sint 2016Twee dagen daarna was Sint met 2 Pieten echter alweer op het Friendship Sports Centre en bezocht Older Friends. De ouderen (maar jonkies vergeleken bij Sint) vonden het prachtig, de lachsalvo’s waren niet van de lucht en Sint deed mee met tal van sportoefeningen. Daarna ging hij met “de oudjes” aan de koffie met gebak. Na nog een aantal moppen en gekkigheden  verliet hij Only Friends met de mededeling dat hij volgend jaar zeker weer terug komt.