ABN|AMRO en Only Friends openen de Beurs

ABN|AMRO en Only Friends. Het hoeft eigenlijk al geen uitleg en betoog meer! Vrienden voor het leven.

Al weer vele jaren koesteren ABN|AMRO en Only Friends een mooie en warme relatie met elkaar. Dit komt in vele dingen tot uiting en zo luiden we ook regelmatig de gong met elkaar. De gong, van de beurs van Amsterdam (de oudste handelsbeurs ter wereld), wordt iedere ochtend geluid om officieel de beurs te openen en gaat de handel van start.

Dit keer stond het openen van de beurs in het teken van de start September Sportmaand. In totaal trekt ABN|AMRO met 700 vrijwilligers het land in om te gaan sporten bij en met tal van organisaties en clubs zoals die van ons.

Ernst Boekhorst en Myron Gebbink

Ernst Boekhorst en Myron Gebbink

De gong werd met een subtiele slag en mooie galm geopend door Ernst Boekhorst (ABN|AMRO Foundation) en Myron Gebbink (Only Friends).