Barrelchallenge voor Only Friends

Twee toppers (Ri-Yun en Jessica) hebben meegedaan aan de Barrelchallenge en en passant nog geld opgehaald voor Only Friends. Thanks meiden en top dat jullie als enige damesteam hebben meegedaan.

Jessica en Ri-Yun

Ri en Jess

Hieronder volgt een kort verslag van de dames en een link naar hun FB-pagina waarop nog veel meer te lezen valt!

Wat een bijzondere en hilarische week hebben wij achter de rug. The Barrelchallenge, iets wat al een lange tijd op ons verlanglijstje stond. Een challenge waar je met een barrel (auto van voor 1999) een bijzondere route moet afleggen en tussendoor gekke opdrachten mag uitvoeren.

Wat waren wij kapot na een week. Iedere nacht gemiddeld 4 uur slaap, 9 uur in de auto en iedere dag tentje opzetten en weer afbreken. Maar we hadden het niet willen missen.

Als enige damesteam stonden wij aan de start met onze Only Friends barrel. Onze Volvo V70 stond gepoetst en strak in de stickers met een netjes ingeladen inhoud. We gingen dit doen! Niet alleen voor ons zelf maar ook voor Only Friends.Ri en Jess

We hebben in 6 dagen door Duitsland, Tsjechië, Polen, Hongarije, Kroatië, Slovenië, Italië en Oostenrijk gereden. En niet gewoon over de snelweg maar juist over bijzondere wegen. Iedere nacht hebben wij in een tentje overnacht tussen de 180 mannen die ook meededen aan deze bijzondere rally.

Als ik onze reis moet omschrijven dan kan ik alleen maar zeggen: een bijzondere reis, waar we zo veel moois hebben gezien qua landschap, vriendschappen hebben gesloten en verschrikkelijk veel gelachen hebben.

Wij hebben een onvergetelijke week gehad en wij hopen met onze donatie dat we ook een beetje kunnen bedragen om deze topclub te laten voortbestaan.Barrel Challenge

En willen jullie onze uitgebreide ervaring lezen verwijzen wij naar onze facebook pagina: Barrelchallenge Team Only Friends.