ZSGOWMS volgend seizoen met FCS en Only Friends op hun shirt

ZSGOWMS (Zonder Samenspel Geen Overwinning Wilskracht Maakt Sterk) is de naam van de gezellige en mooie (fusie-) voetbalclub uit Amsterdam.

Selecties ZSGOWMS luisteren ademloos naar presentatie van Dennis

Selecties ZSGOWMS luisteren ademloos naar presentatie van Dennis

Deze club is in 1996 ontstaan uit, hoe kan het ook anders, een fusie tussen ZSGO en WMS en was afgelopen donderdag te gast op het Friendship Sports Centre. De selecties van de zondag- en zaterdagtak van ZSGOWMS ontmoetten elkaar en kregen een briefing van hun trainers en staf over hoe ze het komend seizoen willen gaan aanpakken. De ambitie is hoog; promotie naar de 1e klasse en het liefst door een kampioenschap.

Tevens werd het nieuwe shirt onthuld met daarop de namen van ons Friendship Sports Centre en Only Friends! Hoe gaaf is dat en zal zeker helpen om de naamsbekendheid van beide te vergroten. Etienne Spee, directeur Friendship Sports Centre en onze oprichter, Dennis (Gebbink), namen trots hun exemplaren in ontvangst.

Het nieuwe shirt van ZSGOWMS

Het nieuwe shirt van ZSGOWMS

Wij bedanken ZSGOWMS en wensen de selecties veel succes in het komende seizoen. Op naar het kampioenschap!