Only Friends op groot voetbaltoernooi

Afgelopen zaterdag werd op de velden van de Koninklijke HFC voor de vierde keer het Grote Slottoernooi voor G-voetballers gespeeld. Ter afsluiting van het competitieseizoen organiseert de 137-jarige Koninklijke HFC samen met de KNVB dit toernooi voor in hoofdzaak jeugdige G-voetballers.

Zo goed als alle junior G-teams uit het district West I deden mee aan dit toernooi. Dat betekent dat er 29 teams van 21 verschillende verenigingen met in totaal 300 voetballers hebben gestreden voor een overwinning.

OF Voetbal

Twee teams van Only Friends met coaches

Ook onze kanjers waren aanwezig en streden vol energie en lol om de prijzen. Schitterende passeerbewegingen, diverse “scharen”, mooie kopduels en geweldige schoten waren te zien op de velden waar onze toppers in zeer sportieve wedstrijden hun uiterste best deden. Ook zenuwslopende en fantastische penalty-series behoorden tot dit toernooi. Dit is pas echt, dit is genieten en zeker als je de vreugde op de gezichten ziet van alle kids! Zelfs al hadden ze verloren. Dit is toch veel mooier dan saaie wedstrijden van Ajax, ontspoorde supporters in Doetinchem en aanstellerig gedrag van volgevreten profs in bv de Primera Division.

De opening van het toernooi vond plaats door niemand minder dan de burgemeester van Haarlem en de prijsuitreiking door Chris Zegers.

Keeper Bruno slapend met beker op zijn buik terug in de auto naar huis

Keeper Bruno slapend met beker op zijn buik terug in de auto naar huis

Wat een geweldig toernooi en wat hebben onze kanjers van Only Friends het geweldig gedaan!