Only Friends in het nieuws

Inmiddels weten meer dan 600 kinderen en jongeren de weg te vinden naar Only Friends om in 25 verschillende sport-categorieën heerlijk, met elkaar en ieder op zijn eigen niveau te sporten. Alles ondersteund door maar liefst 150 fantastische vrijwilligers en dito stagiaires. Dit gaat ook niet aan de pers voorbij.

NieuwsMetro, een gratis dagblad dat o.a. verspreid wordt bij NS-stations, en AT-5, de nieuwszender van Amsterdam en omstreken, waren de afgelopen weken bij Only Friends op bezoek en spraken met o.a. onze Dennis (Gebbink), oprichter van Only Friends. Dit resulteerde in een zeer mooi artikel in de Metro dat u hier (even doorbladeren in de digitale krant en dan komt u het vanzelf tegen) kunt lezen en een zeer fraaie impressie op AT-5 dat u hier kunt bekijken. Wij bedanken Metro en AT-5 voor de aandacht die gegeven is aan Only Friends! Dat helpt ons aan een nog grotere bekendheid en toestroom van nieuwe leden, sponsors en supporters.