ABN|AMRO vrijwilligers regelmatig bij Only Friends

Zoals al vaker geschreven op de website van Only Friends, hebben wij een mooie, warme en al jarenlange band met ABN|AMRO. Niet alleen met het bedrijf maar, vooral, ook met de fantastische medewerkers.

ABN|AMRO is een zeer maatschappelijk betrokken bedrijf en geeft haar medewerkers een X-aantal uren om zich in te zetten als vrijwilliger voor goede doelen. Zo weten heel veel, en nog steeds meer, medewerkers hun weg op het vrijwilligers-pad te vinden naar Only Friends. Wij zijn daar heel blij mee want los van de geweldige helpende handen, ontvangen wij daar ook een financiële bijdrage voor. Hoe mooi is dat?!

Medewerkers van ABN|AMRO overhandigen cheque aan Only Friends

Medewerkers van ABN|AMRO overhandigen cheque aan Only Friends

Onlangs was er weer een groepje ABN|AMRO-ers op bezoek bij Only Friends. ” ’s Ochtends hebben we vergaderd op het mooie sportcentrum (Friendship Sports Centre) van Only Friends en ’s middags hebben we geholpen bij het sporten met de kinderen”, zegt een enthousiaste ABN|AMRO-medewerker.  “Wij waren oprecht onder de indruk van wat er gebeurt bij Only Friends. Kippenvel, geraakt en tranen. We keken onze ogen uit”.

De medewerkers gingen met een goed gevoel naar huis en besloten om nog iets extra’s te doen. Zij (Mel Jacobs, Madelon Kors, Nick Mills, Peter Bouman en Ed van Boven van de afdelingen MyIT Users Support en Facilitair bedrijf) werkten een mo0i idee uit. “Binnen ABN|AMRO zijn we over gegaan op nieuwe printers en zijn de “losse” printers verdwenen en hebben we een slag gemaakt van 2500 naar nog maar 500 printers. Van de oude printers hadden we nog een behoorlijke voorraad toners en die hebben we verkocht”, vertelt Ed v Boven. “De opbrengst daarvan was €4.500,00 en die hebben we geschonken aan Only Friends om daar bijvoorbeeld nieuwe sportmaterialen voor de kinderen van te kopen. Zo hebben we nog iets extra’s kunnen doen!”

Een totaal verraste Dennis neemt de cheque in ontvangst

Een totaal verraste Dennis neemt de cheque in ontvangst

Vorige week woensdag 30 maart nam een volledig verraste Dennis (oprichter van onze mooie club) met een brok in zijn keel de cheque in ontvangst. Onze dank gaat wederom uit naar ABN|AMRO en in het bijzonder naar de eerder genoemde lieve medewerkers van DE Bank. Chapeau!