FriendsǀConnexxion

Sportclub Only Friends wil kinderen en jongeren met een beperking uit Amsterdam de mogelijkheid bieden om georganiseerd te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving van het Friendship Sports Centre.

Om de bereikbaarheid van het Friendship Sports Centre te verbeteren, is sportclub Only Friends samen met Connexxion een nieuw vervoersmodel gestart om leden, stagiaires en vrijwilligers tegen een vergoeding vanuit diverse stadsdelen rechtstreeks naar het Friendship Sports Centre te vervoeren.

Met de FriendsǀConnexxion schoolpein- en stadsdeelpleindienst biedt Connexxion comfort, gemak en bereikbaarheid van sportclub Only Friends en het Friendship Sports Centre.

Inmiddel maakt een aantal leden al gebruik van dit vervoersmodel en beide partijen hopen dit vervoersmodel de komende tijd verder uit te breiden.

Voor meer informatie: monique.hogenhuis@onlyfriends.nl

De voertuigen waarmee de ritten worden uitgevoerd zijn te herkennen aan de FriendsǀConnexxion  borden. De borden zijn dinsdag 29 maart 2016 officieel in gebruik genomen nadat regiomanager de heer Spijker en assistent manager mevrouw Schats van Connexxion Amsterdam de borden hebben overhandigd.

De overhandiging heeft plaatsgevonden in het bijzijn van de eerste gebruiker van deze dienst mevrouw van Zanten, onze oprichter van Only Friends Dennis (Gebbink) en coördinator van dit project onze vrijwilligster mevrouw Hogenhuis.

_KF10014