Friendship Sports Centre goede doel Goois Jazz Festival

Het Goois Jazz Festival is door de jaren heen een zeer mooi en gerenommeerd Jazz Festival. Ook dit jaar werd het weer gehouden in ’t Spant te Bussum en was het Friendship Sports Centre het goede doel van de avond. Hoe leuk is dat?!

Nederlands Jeugd Jazz Orkest

Nederlands Jeugd Jazz Orkest

In diverse zalen, dus op diverse podia zoals men dat zo mooi noemt, waren Jazz Muzikanten bezig hun kunnen te tonen en vooral te laten horen. ’t Spant is een schitterend theater in Bussum waar de sfeer zaterdagavond fantastisch was. Los van de muzikale omlijstingen, konden de bezoekers ook genieten van een goed “natje en een droogje” in diverse stands. Ook was er voor speciale VIP-gasten een gala diner alwaar de kids van Only Friends Street Dancing mochten optreden. En dat is pas echt vet als je in een theater en voor echt publiek mag laten zien wat je bij Only Friends hebt geleerd. Een groot applaus viel onze kinderen dan ook ten deel.

Onze Street Dance kanjers in t Spant

Onze Street Dance kanjers in t Spant

Los van het feit dat het geweldig was voor onze kinderen om op te treden, was ons sportcentrum, Friendship Sports Centre, het goede doel. O.a. geld uit kaartverkoop en veiling zorgden voor een mooie opbrengst.

Onze dank gaat dan ook uit aan het Goois Jazz Festival en haar bezoekers!