Ome Eddie van Only Friends leegt al jaren collectehuisjes

Ome Eddie (Blankers) is één van onze 150 fantastische vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten voor de kinderen en jongeren van Only Friends. Niets is ome Eddie te gek; van o.a. klusjes op ons mooie Friendship Sports Centre en coördinatie van de transportbussen tot aan het legen van collectehuisjes.

Ome Eddie

Ome Eddie: één van onze gouden vrijwilligers

We kennen ze vast allemaal; de collectehuisjes op de balies van de McDonald’s vestigingen. Na het afrekenen van de Big Mac’s en Franse frietjes, het kleingeld in de collectehuisjes gooien als bijdrage aan al de Ronald mcDonald-huizen in Nederland. Aangezien Only Friends ook jaren onderdeel was van het Ronald McDonald Kinderfonds (en wij dus bijdrages ontvingen uit de collectehuisjes), heeft onze ome Eddie maar liefst 7 jaren bij 24 vestigingen in en rond Amsterdam de collectehuisjes geleegd en middels een veilige procedure al dat geld laten afstorten op de rekening van het Ronald McDonald Kinderfonds. In al die jaren heeft ome Eddie maar liefst ca. €450.000,- (ja, vierhonderdvijftigduizend euro) op gehaald voor de goede doelen waaronder Only Friends en ons sportcentrum Ronald McDonald Centre dat vanaf 1 januari is omgedoopt in Friendship Sports Centre.

Chapeau ome Eddie en enorm bedankt voor al uw inzet en dit gigantische bedrag!

Febo 3Ome Eddie is bedankt voor zijn diensten voor en door het Ronald McDonald Kinderfonds. Maar….hij zit niet stil. Inmiddels zijn er eigen Only Friends collectehuisjes en die staan bij De Lekkere Dingen Bakkers en de vestigingen van FEBO in en rond Amsterdam. Onze dank gaat dan ook uit naar onze nieuwe vrienden van De Lekkere Dingen Bakker en FEBO om collectehuisjes in hun vestigingen te zetten en daarmee de positie van McDonald’s overgenomen te hebben. Ome Eddie komt dus nu bij hen over de vloer om die collectehuisjes te legen. Dus nogmaals DANK ome Eddie dat u uw werk heeft voortgezet en dan nu bij nieuwe sponsoren van Only Friends.