FRIENDS | CONNEXXION Nieuwe vervoersdienst!

Vervoersdienst voor betere bereikbaarheid Only Friends – Friendship Sports Centre

De sportclub Only Friends wil kinderen en jongeren met een beperking uit Amsterdam de mogelijkheid bieden om georganiseerd te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving van het Friendship Sports Centre. Om de bereikbaarheid van het Friendship Sports Centre te verbeteren start sportclub Only Friends ‘een pilot’ om leden, stagiaires en vrijwilligers tegen een vergoeding vanuit diverse stadsdelen te vervoeren naar het Friendship Sports Centre.

OF Friends|Connexxion Met de Friends|Connexxion School- en Stadsdeelpleindienst biedt Connexxion comfort, gemak en bereikbaarheid van sportclub Only Friends en het Friendship Sports Centre.

Wilt u zich aanmelden voor vervoer? Dit kan door te mailen naar cts.amsterdam@connexxion.nl In de e-mail vermeldt u dat het om vervoer ‘Only Friends’ gaat, vervolgens uw gegevens, telefoonnummer en de dagen dat u van het vervoer gebruik wilt maken plus de daarbij behorende tijden. U dient tevens een vervoerspas aan te laten maken door een van onze medewerkers. Dit kan doorgegeven worden per mail: monique.hogenhuis@onlyfriends.nl of telefonisch op 06 1152 3939. 

Download hier de folder.

Heeft u nog vragen?

Stel ze aan Monique Hogenhuis
Email: monique.hogenhuis@onlyfriends.nl
Mobiel: 06 1152 3939