Fantastische Spinningmarathon Sweat4OnlyFriends 20 maart

Fitness & Healthclub The Crunch in Amsterdam heeft al jaren een warme band met Only Friends en voor, alweer, de 4e keer in successie (en met groot succes en veel gezelligheid) organiseert The Crunch een spinningmarathon waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Only Friends.

A0Sweat4onlyfriends2016-DEF2Het belooft ook dit jaar weer een waar spektakel te worden met diverse “inspirators”, een BN-er als gastheer en vooral veel zweet en gezelligheid! En hoe leuk is het dan dat de opbrengst geheel ten goede komt van Only Friends. Ook deze editie wordt gehouden in ons eigen sportcentrum dat sinds 1 januari de mooie naam Friendship Sports Centre draagt.

Schrijf je nu in op sweat4onlyfriends.nl en deel deze informatie ook met vrienden, collegae en relaties!