Only Friends JG3 ongeslagen kampioen

Only Friends is 15 jaar geleden begonnen met voetbal en nu uitgegroeid naar een club met 25 sporten. De afdeling voetbal is wel de grootste afdeling met meerdere teams die in competitieverband spelen.

JG3 kampioenZo ook het team JG3 dat tot aan de winterstop 6 wedstrijden heeft gespeeld en maar liefst 5x gewonnen heeft maar 1x gelijk en dus 0x verloren! Klasse jongens! Afgelopen zaterdag wonnen de boys in ietwat druilerige regen op het complex van de traditionele en oudste voetbalclub van Nederland, de Koninklijke HFC, van de gelijknamige club. Daarmee was het kampioenschap een feit en was het nog lang, op een leuke manier, onrustig daar in Haarlem.

Wij feliciteren met dit fantastische resultaat de jongens; Thijs Hulleman, Edwin Narain (captain), Bruno Babel, Jordi van Dijk, Casper Heideman, Rico Westerloo, Daniël van Humbeeck, Joery Jansen, Benicio Corona, Sem Strijbosch, Sean Helsloot en Erik Huisman. Maar natuurlijk ook hun trainers Soeroedj Narain en Myron Gebbink die de jongens de fijne kneepjes van het voetbal hebben bijgebracht.JG3 kampioen

Alle mannen, nogmaals van harte!! Only Friends is trots op jullie!!