Marco en Henk nog steeds bij ons

In de zomer van 2014 werd Only Friends opgeschrikt door het overlijden van Marco (Slootbeek), jarenlang lid van onze club. Een mooie foto van Marco hangt nog steeds bij de ingang van ons sportcentre. In september 2015 kwam op een ochtend de melding bij ons binnen dat zijn vader Henk (Slootbeek) in een tragisch verkeersongeval met een spookrijder was omgekomen.

Henk en Marco

Marco en Henk

Hoe enorm triest kan iets zijn? Twee lieve en geweldige mensen overleden in een jaar tijd binnen één gezin! De naaste familie en vrienden, waar wij ons als Only Friends ook zeker toe rekenen, waren diep bedroefd en aangeslagen.

We zijn er echter wel van overtuigd dat onze lieve Marco en Henk van bovenaf mee kijken en hun kracht over ons uitstralen. Zo bleek uit de vele donaties die onlangs bij Only Friends binnen kwamen naar aanleiding van het overlijden en de crematie van Henk. In het bijzonder het bekende en gerenommeerde bedrijf Bosch heeft een zeer groot aandeel geleverd in het totaal van donaties ter waarde van ca. €15.000,00. Via deze weg willen wij hen dan ook dank zeggen voor deze geweldige geste!

Marco en Henk blijven niet alleen in gedachten bij ons maar we voelen hun aanwezigheid ook! Kanjers, het gaat jullie goed daar boven. Dikke knuffels van alle vrienden van Only Friends.