Mark Bak van Only Friends ontmoet Frank de Boer

Only Friends bestaat dit jaar 15 jaar en over de jaren heen zijn de vriendenkring en de bekendheid van de club behoorlijk gegroeid.

Nadat onze Dennis (Gebbink) in 2000 Only Friends had opgericht, kregen we al snel veel bedrijven, organisaties en personen die ons steunden op verschillende manieren. Hierdoor kon Only Friends groeien en bloeien en nam de bekendheid van onze unieke club (voor zover wij weten bestaat er niet nog zo’n club in de wereld met 25 sporten en een eigen sportcomplex) enorm toe en zeker de laatste jaren vanwege de diverse social media en de vrienden die we daar op hebben.

Twee voetbalkenners hebben een onderonsje

Twee voetbalkenners hebben een onderonsje

Een mooi voorbeeld van een vrienden die we al jaren koesteren zijn Ajax en de Ajax-Foundation. Regelmatig zoeken we elkaar op en zijn we bij elkaar op bezoek. Zo ook onze Mark (Bak) die onlangs op een training verscheen van Ajax en daar als een volleerd trainer met Frank de Boer een praatje ging maken. Frank luisterde geduldig naar onze Mark die hem wat dingen bij bracht over speelstijl, mentaliteit en teamspirit. Waarschijnlijk heeft dit bijgedragen aan het keurige gelijkspel tegen Feijenoord van afgelopen zondag en het vanaf dag 1 bezetten van de koppositie in de competitie!

Ajax en Ajax-Foundation; dank voor al jullie steun en vriendschap tot nu toe en we hopen met jullie 100 jaar te worden! Ajax en Only Friends for ever!