Laatste loodjes Benefit Night (2)

Nog twee uur en dan stromen de eerste gasten van ons jaarlijkse Benefit Night binnen en naar verwachting ligt voor hen een topavond in het verschiet.

Benefit NightDe jaarlijkse Benefit Night, waarvan de opbrengsten gaan naar Only Friends en het Ronald McDonald Centre, gaat vanaf 17.30 uur van start. Een avond om er voor te zorgen dat kinderen en jongeren met een beperking tot in lengte van dagen kunnen blijven sporten bij Only Friends en op hun sportcentrum;het Ronald McDonald Centre.

Tot diep in de nacht is doorgewerkt door het team van OnlyFriends/Ronald McDonald Centre en hun fantastische vrijwilligers. Alles ziet er in de puntjes uit en de koks zijn al aan volle gang. De bediening druppelt binnen en verkleden zich inmiddels in prachtige kleding.Benefit Night

Een avond met tal van artiesten (waaronder onze eigen Street Dance kids), een heerlijk driegangen diner en een loterij. Een veiling met geweldige kavels (dank aan onze sponsoren) completeren het programma. Twee fantastische presentatoren zorgen met zang en presentaties dat alle elementen van de avond feilloos in elkaar overlopen. We hebben er erg veel zin en gaan knallen!

(excuses dat gisteren berichtgeving via de website achterwege bleef. Dit kwam door externe technische problemen).