Ajax Run ten bate van Ajax Foundation G-dag bij Only Friends

Ajax en Only Friends hebben al jaren een warme en een innige band met elkaar. Daarom heeft de Ajax Foundation besloten om de 2e editie van de jaarlijkse Ajax Run in het teken te zetten van de organisatie van een sportdag voor kinderen en jongeren met een beperking.

Ajax Foundation Run, Amsterdam ArenA.Na de succesvolle 1e editie in 2014 heeft Ajax besloten om de Ajax Run jaarlijks te gaan organiseren. De netto-opbrengsten van deze run komen dit jaar volledig ten goede aan de organisatie van een, eveneens, jaarlijkse Foundation G-dag bij Only Friends. De 2e editie van de Ajax Run wordt gehouden op zondag 25 oktober a.s. Naast de afstanden van 10 en 15 km wordt er een speciale kidsrun van 1.5 km en een businessrun georganiseerd. Ook voor rolstoelgebruikers is het mogelijk om deel te nemen aan de Ajax Run. De start van de Ajax Run is naast en de finish in de Amsterdam ArenA.

Voor meer informatie en inschrijving (tot 22 oktober!): http://www.ajax.nl/Sitewide-Tabs/Foundation/Projecten/Ajax-Run/Runners-Info.htm