Ook regio Den Haag besteedt aandacht aan Only Friends

Only Friends heeft niet alleen in groot Amsterdam trouwe aanhangers en supporters maar het breidt zich ook uit naar de omgeving van Den Haag.

Uitreiking 1e boek Only Friends

Uitreiking 1e boek Only Friends

Dit is overigens geen toevalligheid want vriend van de club Chris Willemsen (voetbal journalist en tevens oud profvoetballer) is Hagenees en samen met Yoeri van den Busken (journalist bij VI), heeft hij het boek “Only Friends 15 jaar” geschreven en ontworpen.

Het boek is ook opgenomen als boek van de NSC (Nederlandse Sportboeken Club) en zij zitten ook met hun kantoor en activiteiten in Den Haag. Vandaar dat HaaglandenVoetbal aandacht besteedde aan de uitreiking van het eerste boek op het vrijwilligersfeest van Only Friends in het Amstel Hotel. Kijk voor een leuk bericht en filmpje op:

http://haaglandenvoetbal.nl/emotionele-presentatie-nieuw-nsc-boek-amsterdam/

http://haaglandenvoetbal.nl/haaglanden-voetbal-vandaag-jaargang-1-aflevering-4/