Only Friends nu ook in Helden met Eva

Al eerder schreven wij in deze rubriek (nieuws) over Eva (van Glasenap) die al vanaf haar 5e jaar lid van Only Friends is en dat betekent inmiddels 12 jaren. Zij begon met voetbal en blonk daar al snel in uit waardoor zij met de jongens kon mee voetballen in het selectie team. 

Helden juniDoor het project Talent Switch kwam zij in aanraking met wielrennen en was daar zo enthousiast over dat ze inmiddels op de racefiets is gestapt. Zij heeft daarbij Roxanne Knetemann (ja, de dochter van icoon Gerrie) als mentor.

Voor de rubriek Mentor & Leerling heeft het mooie blad Helden (van Barbara en Frits Barend) een interview afgenomen met onze Eva en Roxanne. Ook een fotoshoot was onderdeel van de afspraak bij ons op het Centre. Inmiddels is de juni-editie van Helden uit en heeft het interview en de mooie foto een super plek in het blad. Onze dank gaat uit naar Helden en ABN/AMRO (op kosten van laatst genoemde mocht Only Friends een advertentie plaatsen).Helden juni 2