Myron Gebbink van Only Friends in YQS

YGS staat voor Young Quality Swag en is een blad voor mensen met (en zonder) een beperking. Deze editie kent een mooi interview met Myron Gebbink van Only Friends.

YQS met MyronMyron is de zoon van Dennis (onze oprichter) en de jongeman waar alles mee begonnen is. Myron heeft sinds zijn geboorte een lichte hersenbeschadiging en voelde zich niet helemaal thuis, toen hij klein was, bij een reguliere sportclub. Vandaar dat zijn vader, onze Dennis, besloot om Only Friends op te richten dat nu is uitgegroeid tot een club met meer dan 600 kinderen en jongeren met een beperking, mede mogelijk gemaakt door 150 vrijwilligers en 60 stagiaires.

Myron is een positieve jongen en een doorzetter. Zo haalde hij als eerste student met een beperking zijn CIOS-diploma en schopte het tot speler van het paralympisch voetbalelftal. Hulde voor zo’n knokker die dan ook als motto heeft “winners never quit!”

Een geweldig interview met veel tips voor kinderen met een beperking dus in deze editie van Young Quality Swag.YQS