Fitnesswedstrijd Outdoor Parcours bij Only Friends

Vanmiddag organiseerde de afdeling Fitness van Only Friends een heuse Fitnesswedstrijd en wel buiten op het fitnessparcours.

FitnesswedstrijdEen mooi parcours was uitgezet op het buitenterrein van ons fantastische sportcentre. Tal van fitness-oefeningen moesten worden gedaan op het parcours en ook telde nog de snelste tijd. Een echte wedstrijd dus waar de kinderen en jongeren van de afdeling Fitness maar ook die van Friends in Shape (het obesitasprogramma) enthousiast aan mee deden.Fitnesswedstrijd 2

Aan het einde van de wedstrijd kregen de kinderen een flesje water en een stuk fruit want dat is gezond en hoort bij sporters. Dennis sprak hen toe en deelde bekers uit voor de beste 3 maar zei:” Jullie zijn allemaal winnaars en hebben het goed gedaan. Vandaar dat jullie ook allen een medaille krijgen!”